Kuka?

Seksuaaliterapeutti Anni Varheenmaa

Hei!

fbt

Olen Sexpon kouluttama seksuaaliterapeutti (2019) ja seksuaalineuvoja Jyväskylän ammattikorkeakoulusta (2010). Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (AMK), johon valmistuin Satakunnan ammattikorkeakoulusta (2008). Seksologian lisäksi olen opiskellut mindfulnessia ja olen mindfulness tunnetaito -valmentaja. Tietoisuustaidot ovat minulle tärkeä keino asiakkaiden seksuaalisen hyvinvoinnin edistämisessä.

Mielenkiintoni asiakkaiden seksuaalisen hyvinvoinnin edistämiseksi heräsi sosionomiopintojen harjoittelujen aikana. Myös opinnäytetyöni käsittelee seksuaalisuutta. Seksologian jatko-opintoihin lähdin heti, kun työhistoriaan liittyvät vaatimukset täyttyivät. Tähän astisen työhistoriani olen tehnyt pääasiassa sellaisten asiakkaiden parissa, jotka hyötyvät vahvasta tuesta arjen toiminnoissa ja esimerkiksi kommunikaatiossa.

Erityisosaamiseni liittyy aiempaan työhistoriaani sosiaalialalla. Työskentelen mielelläni henkilöiden kanssa jotka tarvitsevat vahvaa tukea arjen toiminnoissa tai kommunikoinnissa. Toinen sydäntäni lähellä oleva aihe on lasten seksuaalikasvatus. Olen omien lasteni myötä ymmärtänyt, kuinka tärkeää lasten seksuaalikasvatus on. Viime aikoina olen hurahtanut myös mindfulnessiin sekä tunnetaitovalmennukseen ja olenkin päivittäin mindfulness-harjoituksissa.

Nämä ovat kuitenkin vain nostoja ja olet tervetullut keskustelemaan seksuaalisuudesta ja itseäsi mietityttävistä asioista olipa taustasi tai aiheesi mikä tahansa. Kerron mielelläni myös lisätietoja monenlaisista seksuaalisuuteen liittyvistä koulutuksista ja kursseista, joita tarjoan ammattihenkilöille, yrityksille ja oppilaitoksille. Ota rohkeasti yhteyttä ja pohditaan, mikä olisi parasta palvelua juuri sinulle.

Ole mitä tunnet

-Anni